S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úvod » Pomoc pri varenie » BIOPAN hrubostenný hrniec, 5 litrov, nepriľnavý, so sklenenou pokrievkou Ø 24 cm


        

BIOPAN hrubostenný hrniec, 5 litrov, nepriľnavý, so sklenenou pokrievkou Ø 24 cm


0x

 

Číslo produktu: DA7961
Výrobca: Dedra
Dodacia lehota: 5-10 pracovné dni
Cena bez DPH : 41,58 €
Cena s DPH (20 %):
49,90 €

do košíka:
  kus  

Popis

BIOPAN ® hrniec s objemom 5 litrov s vnútorným nepriľnavým povrchom, sklenenou pokrievkou a odmímatelným rukoväťami, masívne prevedenie z liateho hliníka = je prakticky nezdeformovatelná. Pokrievka z termoskla je súčasťou balenia.

BIOPAN ® casserole 5 L so sklenenou pokrievkou a odnímateľnými rukoväť (bez rukovätí a pokrievky ho môžete dať aj do rúry),
masívne prevedenie z liateho hliníka = je prakticky nezdeformovatelná. Vnútorný nepriľnavý keramickým povrch BIOPAN ®, praktická výlevka uľahčujúce vylievania obsahu.
Pokrievka z termoskla v hodnote 349 Sk je súčasťou balenia Casserole 5 l.
Max. rozmery: Š 39 cm x H 27 x V 19 cm (merané s pokrievkou a odnímateľnými rukoväťami),
vnútorný horný priemer: 24 cm,
spodný vonkajší priemer 21,5 cm, výška: 13 cm.
Objem: 5 litrov (!)

Hrubostenné prevedenie zaistí, že sa formy a pekáče neskrúti alebo nezdeformujú, ako u bežných tenkostenných kovov = dlhá životnosť foriem a pekáčov.

Použitie na týchto varných plochách: plyn, el. sporák, sklokeramická doska, indukčná doska, halogén

Nepriľnavý keramický vnútorný povrch BIOPAN ® zaistí, že sa potravina neprichytí, nepripáli a neobsahuje žiadne toxické zložky. Jednoduchá údržba, dlhá životnosť.

TUK JE NAJLEPŠÍ kamoši!

Nepriľnavosť akéhokoľvek pečenie povrchu (platí aj pre konkurenčné povrchy) je priamo úmerná obsahu tuku v pečených potravinách.
A) Čím viac tuku v pečených surovinách je, tým menej hrozí, že by sa cesto prichytil k stenám formy, plechu alebo nádoby.
B) Čím menej tuku je v ceste, tým viac je náchylné na to, že sa k forme prichytí.
Opatrní musíme byť v prípade ľahkých piškótových ciest s menším obsahom tuku. Podobne je potrebné myslieť aj na pizza cesto. Je netučné, a preto je potrebné povrch formy pred pečením potrieť olejom.
V takýchto prípadoch rozhodne odporúčame formu vymazať tukom, pretože tuku (oleje, maslo) v ľahkých ciest je menej.
Tučná cesta a jedlá môžeme bez obáv piecť bez nutnosti vymazávania formy. Uvoľnený tuk z pokrmu sa postará o to, že sa pokrm neprichytí a pokrmy idú ľahko vyklopiť z formy aj bez nutnosti vymazania.
Starostlivosť o toto riad je oveľa jednoduchšie než v prípade foriem bez nepriľnavé vrstvy. Ľahko sa obmýva a udržiava.
Napriek tomu je potrebné mať na pamäti, že:
"TUK je pre pečenie NAJLEPŠÍ kamoša"

MzA2OG