S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Ok

Úvod » Pomoc pri pečenie » BIOPAN XXXL hrubostenný hlboký pekáč 46 cm, objem 5700 ml


        

BIOPAN XXXL hrubostenný hlboký pekáč 46 cm, objem 5700 ml


0x

 

Číslo produktu: DA7801
Výrobca: Dedra
Dodacia lehota: 5-10 pracovné dni
Cena bez DPH : 9,99 €
Cena s DPH (20 %):
11,99 €

do košíka:
  kus  

Popis

XXXL hlboký pekáč Biopan®
Max. vonkajšie rozmery: Š 46 x H 28,5 x V 6,5 cm,
max. objem 5700 ml

Nepriľnavý keramický vnútorný povrch BIOPAN® zaistí, že sa potravina neprichytí, nepripáli a neobsahuje žiadne toxické zložky. Jednoduchá údržba, dlhá životnosť.

Hrubostenné prevedenie zaistí, že sa formy a pekáče neskrútia alebo nezdeformujú, ako u bežných slabostenných kovov = dlhá životnosť foriem a pekáčov.

Použitie na všetkých varných plochách: plyn, el.sporák, skolokeramická doska, indukčná doska, halogén, pečenie v rúre (vrátane pokrievky), na vonkajších griloch.

TUK JE NAJLEPŠÍ KAMOŠ!

Nepriľnavosť akéhokoľvek povrchu na pečenie (platí aj pre konkurenčné povrchy) je priamo úmerná obsahu tuku v pečených potravinách.
A) Čím viac tuku v pečených surovinách je, tým menej hrozí, že by sa cesto prichytilo k stenám formy, plechu alebo nádoby.
B) Čím menej tuku je v ceste, tým viac je náchylné na to, že sa k forme prichytí.
Opatrní musíme byť v prípade ľahkých piškótových ciest s menším obsahom tuku. Podobne treba myslieť aj na pizza cesto. Je netučné, a preto je potrebné povrch formy pred pečením potrieť olejom.
V takýchto prípadoch rozhodne odporúčame formu vymazať tukom, pretože tuku (oleja, maslo) v ľahkých cestách je menej.
Tučné cestá a jedlá môžeme bez obáv piecť bez nutnosti vymazávania formy. Uvoľnený tuk z pokrmu sa postará o to, že sa pokrm neprichytí a pokrmy sa dajú ľahko vyklopiť z formy aj bez nutnosti vymazania.
Starostlivosť o tento riad je oveľa jednoduchšia ako v prípade foriem bez nepriľnavej vrstvy. Ľahko sa omýva a udržuje.
Napriek tomu je potrebné mať na pamäti, že:
„TUK je na pečenie NAJLEPŠÍ KÁMOŠ“

YzVhZjVk